Wednesday, September 29, 2010

Happy Belated Birthday

Another year has come and gone;
The sands of time keep trickling away.
25 Sept is the day I was born;
I'm thankful Allah each and every day.

Note : Flower bouquet from Him :)

Thursday, September 02, 2010

Dietary Supplement

A dietary supplement, also known as food supplement or nutritional supplement, is a preparation intended to supplement the diet and provide nutrients, such as vitamins, minerals, fiber, fatty asids, or amino asids, that may be missing or may not be consumed in sufficient quantity in a person's diet. Some countries define dietary supplements as foods, while in others they are defined as drugs or natural health products.

(From Wikipedia, the free encyclopedia)


Should we take supplements? depends. I am taking variety of supplements everyday - fish oil, multivitamin, iron, vitamin C and calcium. It is just to keep me fit :) and get enough food, haha :D


Wednesday, September 01, 2010

Choc Chip Muffins

I made muffins yesterday since I have some time at home :)

I bought one box of plain muffin mix from TesCo just to try out and see the results - not bad at all! I love them...Senang sangat nak buat muffin ni

1/ Mix tepung muffin ni dgn 3 biji telur dan 100g air sampai kembang
2/ Masukkan 100g minyak - I bubuh minyak masak je. Mix lagi sampai kembang
3/ Masukkan ke dalam acuan dan add la apa2 yang anda suka - I letak choc chip on top (My boy jadi my assistant untuk letak choc chip smlm...rajin sungguh! Thanks Abg Ajim...)
4/ Panaskan oven dulu tau...selama 15 mins. Then baru bakar the muffins 180 darjah Cel selama 20 mins
5/ Ready untuk di makan!

(Prep time: 10~15 mins)

Selamat mencuba!

Raya Cookies

I have made 2 types of simple cookies for this coming Raya... :D buat suka-suka je
Kedua2 cookies ini telah selamat diletakkan di dalam balang (pics ni masa dlm balang la..m***s nak keluarkan)

Tart Bunga

Resepi Tart dan Mazola ni spt biasa - di cedok dari dapur Hana Nihon dan versinya dari saya sendiri wookay :)
Untuk tart, hubby lebih suka Tart Bunga..I love Mazola! Suka je, bukannya makan sgt pun Mazola..Resepi tart dan mazola tu tak 100% saya guna dari Hana sbb ikut citarasa masing2 la kann


Meh jamu mata...hehe
Trimas Hana!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...